7 Ekim 2014 Salı

Okulda bakımlı olmak için ipuçları

Merhaba, bugün sizlere okulda hayat kurtarıcımız olacak bakım ürünlerinden bahsedeceğim.


Okulda fazla makyaj yapmıyoruz ama zaten günlük hayatımda da fazla makyaj yapmadığımdan benim için o kadar önemli değil. Bahsedeceğim ürünlerde zaten hafif günlük bakım ve güzel gözükmemizi sağlayacak ipuçları. İlk ürünle başlıyorum.

Aussie'nin kıvırcık saçlar için olan saç bakım spreyi. Ürünü kuru veya ıslak saça uygulayıp taradıktan sonra saçlarımızdaki elektriklenme ve kabarıklık gidip muhteşem bukleler gelecek. Çok severek kullandığım bir ürün.


İkinci ürünümüz Yves Rocher'dan, sabahları okula gitmeden önce yaptığımız banyodan sonra sürülen rölon gün boyunca ter kokusunu çiçek kokusu ile önlüyor. Rölonların içinde çok fazla kimyasal madde olduğundan çok zararlı diyorlar. Bu yüzden kimyasal maddesi minimum olan Yves Rocher'ın ürününü kullanıyorum



Üçüncü ürünümüz de Baby Lips'lerin Peach Kiss adlı rengi. Bu rengi seçmemin nedeni renkten ziyade hafif bir parlaklık verdiğinden okula daha uygun olduğunu düşündüm.


Dördüncü ürünümüz Bath&Body Works'ten Çikolatalı anti bakteriyel el jeli. Bu sayede her daim hijyenik olacağız. İçindeki çikolata parçaları sayesinde de güzel bir kokusu var. Keşke bu ürün Türkiye'de de bulunsa.

En az sizin kadar güzel bir okul yılı dilerim... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder